Welcome
Welcome to <strong>RTV SFRJ</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Selma Bajrami

Sve o pevacima, pevacicama i bendovima naše Estrade!

Moderator: SMAK

Selma Bajrami

Postod Tijana u Ned Sep 23, 2007 10:58 am

Vase misljenje i komentari o Selmi.
Korisnikov avatar
Tijana

Pridružio se: Sub Sep 15, 2007 9:38 pm

Postod milanj u Pon Sep 24, 2007 1:59 pm

Selma je super pevačica ima super pesme napr.: T(j)elo uz t(j)elo, Kakvo t(j)elo Selma ima, Ostrvo tuge i L(j)epe žene, ...
Sve najbolje o njoj mislim.
Korisnikov avatar
milanj
Site Admin

Pridružio se: Sub Sep 15, 2007 9:10 pm

Postod Jugogirl u Pon Sep 24, 2007 2:21 pm

Super pevacica zna jako dobro da plese :D najbolje pesme su Tjelo uz Tjelo i Kakvo tjelo Selma ima :)
Korisnikov avatar
Jugogirl

Pridružio se: Pon Sep 24, 2007 2:08 pm

Postod online_boy u Pon Okt 08, 2007 3:57 pm

Selma je super kao pjevacica,a jos bolje izgleda.
Ima super pjesme,kako ove nove tako i one nesto starije...
Mislim da je sa novim albumom "Selma 2007" konacno pronasla svoj stil,potrefila je bas onaj zvuk i pjesme koji joj leze.Najvise mi se dopada
Korak do nervnog sloma,Ostrvo tuge,Tako si hladan,Lijepe zene,Promjeni se,Malo se poigraj i Boli me noc,boli me dan...

Slika Slika Slika
Korisnikov avatar
online_boy

Pridružio se: Pon Okt 08, 2007 3:51 pm

Postod Kexy u Sre Okt 10, 2007 11:51 am

Vrh vrha :)
Korisnikov avatar
Kexy

Pridružio se: Ned Sep 16, 2007 1:20 pm

Postod milanj u Uto Dec 04, 2007 11:02 pm

Selma u kolicima stigla u Sarajevo!

Prošla je pakao, sad je čeka oporavak uz najbliže: Selma Bajrami
Rasplakala se kad je vidjela drage ljude: Selmu su dočekali Fikret Kajević i Indira Zahirović

Najpopularnija bh. pjevačica Selma Bajrami nedavno je u belgijskom gradu Lijež dobila zapetljanje crijeva i hitno operisana. Međutim, pošto tamo nema nikoga svog, Selma je napustila bolničku postelju, potpisala dokument u kojem tvrdi da bolnicu prije vremena napušta na vlastitu odgovornost, kupila avionsku kartu za Sarajevo i četvrti dan nakon operacije sjela u avion. Na sarajevskom aerodromu dočekali su je Fikret Kajević i Indira Zahirović.

Fikret je iz invalidskih kolica "sirenu" uzeo u naručje kao dijete i unio je u automobil, kojim je odvezao u njenu rodnu Tuzlu. Već u ponedjeljak, kada smo kontaktirali Selmu, zvučala je dosta dobro. "Mnogo sam bolje i sve je lakše uz svoju porodicu. Bilo je gusto, ali hvala Bogu, izvukla sam se. Moram se zahvaliti Samedu, Arminu, Elviru i njegovoj supruzi Zehri, koji su bili uz mene u Belgiji, kao i teti Dini koja mi je kuhala i naravno svojoj braći Fikretu i Fuadu. Do Nove godine neću nigdje raditi, jer se moram u potpunosti oporaviti, a oporavak uz majku, porodicu i prijateljicu Indiru, koja je uz mene, dobro napreduje. Pretrpjela sam velike muke, ali suze nisam pustila sve dok nisam na aerodromu u Sarajevu ugledala lica svojih dragih prijatelja", kaže Selma.

Na naše pitanje da li je istina da je K-1 svjetski prvak Štefan Leko bio uz nju u Belgiji, nasmijala se i rekla: "Istina je. Bio je na mom koncertu i dolazio mi je u bolnicu. Bio je uz mene sve vrijeme." O Štefanu sa kojim smo je ulovili ljetos u Dubrovniku nije više ništa htjeli reći, ali je rado pomenula imena kolega koji su je nazvali u znak podrške i poželjeli joj brz oporavak. A to su: Šemsa Suljaković, Sanela Sijerčić, Semir Cerić Koke, Mira Škorić i Hanka Paldum.
www.svet.co.yu
Korisnikov avatar
milanj
Site Admin

Postod milanj u Ned Jan 13, 2008 9:13 pm

SELMA GOSTUJE:

19. 01. 2008 Diskoteka Tiffany Roterdam

09. 02. 2008 Diskoteka Babylon Vilach
Korisnikov avatar
milanj
Site Admin

Postod milanj u Pon Feb 25, 2008 7:21 pm

Slika
Korisnikov avatar
milanj
Site Admin

Re: Selma Bajrami

Postod online_boy u Čet Sep 24, 2009 8:48 pm

Selma priprema novi album sa cak 15 novih pjesama..bice pravo ludilo
Novi menadzer,novi koncerti..uskoro!!jedva cekam :D
Korisnikov avatar
online_boy

Pridružio se: Pon Okt 08, 2007 3:51 pm

Re: Selma Bajrami

Postod milanj u Čet Okt 08, 2009 10:53 pm

Dali se vec zna za koju Produkciju izlazi album?
Ponovo Grand ili ipak Gold, VIP, BN Music, Renome, Mega Sound ili neka druga možda? :)

Pozdrav, Milan!
Korisnikov avatar
milanj
Site Admin

Povratak na Naša Estrada