Welcome
Welcome to <strong>RTV SFRJ</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Ceca

Sve o pevacima, pevacicama i bendovima naše Estrade!

Moderator: SMAK

Ceca

Postod milanj u Sub Sep 15, 2007 10:20 pm

Šta mislite o ovoj Zvezdi naše Estrade?
Korisnikov avatar
milanj
Site Admin

Pridružio se: Sub Sep 15, 2007 9:10 pm

Postod slop u Ned Sep 16, 2007 4:06 pm

:D :D O Ceci sve najbolje. Prvo mi se dopada kao osoba a tek onda kao pevačica i sve ostalo...

Slika
slop

Pridružio se: Ned Sep 16, 2007 3:50 pm

Postod slop u Ned Sep 16, 2007 4:08 pm

BANJA LUKA 2002
Slika

BEOGRAD 2002
Slika

LJUBLJANA 2005
Slika

SKOPJE 2005
Slika

MALMö 2007
Slika

NIŠ 2006
Slika

CELJE 2005
Slika

LUXEMBURG 2007
Slika

CASTROP-RAUXEL 2007
Slika

PARIZ 2002
Slika
.................................................
Igalo, Vrnjačka Banja....
slop

Postod slop u Uto Sep 18, 2007 12:00 pm

Slika
slop

Postod Tijana u Uto Sep 18, 2007 5:09 pm

Zena najbolje i najlepse peva i svaki album joj je pun pogodak.Sta reci vise nego najbolje pevachica na Balkanu.
Korisnikov avatar
Tijana

Pridružio se: Sub Sep 15, 2007 9:38 pm

Postod Elmin_fan u Čet Sep 20, 2007 10:16 pm

Ne volim je.
Pesme su joj super, a ona... no comment.
Korisnikov avatar
Elmin_fan

Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 10:10 pm

Postod Jugogirl u Pon Sep 24, 2007 2:56 pm

Ima dobre i lepe pesme najbolje pesme su zuto pile koza pamti, kukavica lepi grome moj crveno nevaljala zaboravi....
Korisnikov avatar
Jugogirl

Pridružio se: Pon Sep 24, 2007 2:08 pm

Postod Lady_Flame_Tina u Pon Sep 24, 2007 6:44 pm

ne volim je uopce..preumisljena je...kao..ja sam sad tu neka... :?
Lady_Flame_Tina

Pridružio se: Sub Sep 22, 2007 10:43 pm

Postod petra u Pet Okt 12, 2007 12:30 am

hahah

ma sta reci za cecu nego da je jedna i naj bolja...
Slika

**Znam ti bi htela da ti budem drug
znam da ne sanjamo snove iste
tvoje usne me ljube a na drugog misle
petra

Pridružio se: Pon Okt 08, 2007 3:48 pm

Postod BrenaKraljica u Pet Okt 12, 2007 5:53 am

Elmin_fan je napisao:Ne volim je.
Pesme su joj super, a ona... no comment.

slazem se sa tobom!
ceco jako lepo peva i ima lepe pesme al ona kao osoba je stvarno :roll:
ubi me ti, moja ljubavi, al ko je kriv ne spominji molim teeeeeeeeee...

Slika
Korisnikov avatar
BrenaKraljica

Pridružio se: Sre Okt 10, 2007 5:06 am

Postod Biki u Ned Okt 14, 2007 4:52 pm

Razbijacica i mafijasica mada eto prinzajme da ima dobrih pesama
stare pesme jos uvek volim da slusam al ja bih njoj mitraljes u ruke i pali mala :D
Biki

Pridružio se: Ned Okt 14, 2007 4:38 pm

Re: Ceca

Postod Elmin_fan u Uto Avg 11, 2009 12:38 am

Ceca i Vlada: Preljubnik ili samo prijatelj?

Slika

Mada je u više navrata naglasila da je veza između nje i Vladimira Vuksanovića isključivo prijateljska, Ceca Ražnatović je javnim priznanjem da napokon ima dečka samo podgrejala nagađanja da je upravo atraktivni maneken njen novi izabranik. S druge strane, iako se požalio da mu je zbog aktuelnih napisa mama u depresiji, te da mu medijska kampanja koja ga prati ni samom ne prija, dvadesetdvogodišnji Beograđanin, čini se, jedno priča a sasvim deseto radi. Jer, kako drugačije objasniti to što nam se do juče anonimni manekenčić svako malo osmehuje sa kioska. „Prava istina o Cecinom i mom odnosu“, “Razlika u godinama nije prepreka za ljubav” samo su neki od naslova koji su lepuškastog Vladu preko noći pozicionirali na naslovnice domaćih magazina. I ne samo to... Prošle nedelje nam je Vuksanović preporučivao recepte i restorane, pa ne treba da čudi što je u novinarskim krugovima već stekao epitet lika koji prihvata sve pozive - od modnih događaja do promocija knjiga. Zamislite šta bi tek bilo da mu medijska kampanja koja ga prati prija. Vladimir bi nam, verujemo, iskakao iz frižidera. Ovako, iskače samo iz hladnjaka.

No, koncentrišimo se na suštinu priče... Jesu li Ceca i Vlada zaista samo prijatelji ili ih ipak vezuju emocije? Oboje su tvrdili, istina Ceca kategoričnije, da „ljubavi u toj priči nema“, a kada je ona još na to otkrila da njen izabranik ne voli eksponiranje, a pri tom je otišla na dvomesečni odmor, a Vukasnović ostao u prestonici, biće da su govorili istinu. Takođe, prošlog utorka je i sam Vlada, pretpostavljamo nesvesno, na „Blejvoču“ na očigled nekoliko stotina „svedoka“ praktično demantovao da je Ceca ona koja mu „pije kišu s ramena“. Jer, vaćario se budući ekonomista sve u šesnaest sa izvesnom Vanjom Hadžović, za koju smo naknadno saznali da mu je bivša devojka sa kojom se zabavljao sve dok nisu počeli da ga dovode u vezu sa slavnom pevačicom. „Vanja i Vlada su se pomirili samo nekoliko dana uoči izlaska na 'Blejvoč', a pre toga su bili zajedno tri, četiri meseca, do njegove navodne afere sa Cecom. Naravno, on joj se kleo da te priče nemaju veze sa mozgom, ali ona ni pod razno nije želela da bude 'rogonja' medijske ljubavi“, otkriva mladić blizak taze izmirenom paru koji je insistirao da mu ne objavimo ime.

Kada se sve sabere i oduzme, biće da se između Ceca i Vlade uistinu ništa nije desilo. Jer, osim svega navedenog reklo bi se i da se od njenog rođendana nijednom nisu našli u istom društvu, ili ono bar ne postoji dokaz koji ukazuje da je drugačije. Takođe, ona je sa porodicom već dugo na Kipru. Doduše, i on je na moru, ali ne Sredozemnom, već Jadranskom, još preciznije u Herceg Novom. A tamo, kažu, startuje sve što je žensko! Na opaske devojaka da im je odnekut poznat uvek odgovara istom rečenicom: “Sigurno me znate iz novina kao Cecinog dečka”. Možda mu novostečena slava i pomaže u ljubavničkim podvizima, nije isključeno, ali sumnjamo da ista utiče i na njegove modne angažmane - ni po pitanju honorara niti po učestalosti istih.

S druge strane, to što je Ceca poslednjih nedelja na pitanja o svom ljubavnom životu davala potvrdne odgovore, samo nam nameće pitanje da li je zaista našla dečka ili je samo vešto pribegla taktici kako bi sebe napokon poštedela toliko puta postavljenog joj pitanja - „Ceco, da li se u vašem životu napokon pojavio neki muškarac? ...

SVET
Korisnikov avatar
Elmin_fan

Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 10:10 pm

Povratak na Naša Estrada