Welcome
Welcome to <strong>RTV SFRJ</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

*** 13 jul,mozda za neke baksuzan ali za nas sretan ***

Ovde pišite šta god želite!

Moderatori: Tijana, BrenaKraljica

*** 13 jul,mozda za neke baksuzan ali za nas sretan ***

Postod Tijana u Sub Jul 19, 2008 2:23 pm

Mozda ova tema ne treba da se nadje na forumu,ali sam je otvorila jer sam zelela da znate da sam upoznala naseg Administratora MILANCHETA tj Milana koga ja od milosta zovem Milanche.I ako smo se videli na kratko nismo stigli da se slikamo,ali uskoro cemo i to da obavimo i slike ce biti postavljene u ovoj temi.Nadam se da nece Milanche da se ljuti,samo sam zelela da podelim srecu sa vama na forumu.
Zauvek ces ostati u mom srcu ma gde god bio andjele moj lepi.
Korisnikov avatar
Tijana

Pridružio se: Sub Sep 15, 2007 9:38 pm

Postod milanj u Sre Avg 06, 2008 5:58 pm

TIJANA, ETO UPOZNALI SMO SE ALI BEZ SLIKA NAZALOST, NADAM SE SLEDECI PUT SA PUNO, PUNO SLIKA. ALI SA SADA NAZALOST TREBAMO DA SE SECAMO BEZ SLIKA NA TAJ DAN.
:(
VELIKI POZDRAV VAM SALJEM IZ KURSUMLIJE.
KAD SE VRATIM U AUSTRIJU BICU MALO VISE PUTA NA FORUMU I DOSTA TOGA CU DA NAPRAVIM, AKO STIGNEM. :D

POZDRAV!
Korisnikov avatar
milanj
Site Admin

Pridružio se: Sub Sep 15, 2007 9:10 pm

Postod Tijana u Čet Avg 21, 2008 2:03 am

Nazalost,bez slika ali napravicemo mi mnogo slika kada se vidimo i postavicemo da svi vide da smo se upoznali da ne sumnjaju.Jedva cekam da se vidimo opet i ispricamo,tada smo se videli na kratko.Nikada necu zaboraviti taj dan.Pozz i kissssssssssssssssssssss
Korisnikov avatar
Tijana

Postod Tijana u Ned Maj 31, 2009 5:46 pm

heh ,kako vreme leti da covek ne poveruje...nadam se da cemo se i ove 2009 godine videti Milanche,tada cemo se obavezno slikati!:-)
Korisnikov avatar
Tijana

Povratak na Vaš deo Foruma!